LJUSREKLAM

Ljuslådor

T-FLEX – ljuslådor med textilgrafik – SEG (silicon edge graphics). Dessa ljuslådor är avsedda för inomhusbruk. Erbjuds som både en- och dubbelsidiga och med olika diameter. Förutom anodisering erbjuder vi även pulverlackering av profiler (RAL). Självklart hittar vi en lösning både för ljuslådors upphängning och deras placering på golvet i ett ställ som på det viset fungerar som en perfekt belyst rumsavdelare. Tryck: sublimeringstryck med vattenbaserade färger på Microlux ljuslådeduk. Som ljuskälla används 3000–6500 K LED-moduler av hög kvalitet. Dimmerfunktion finns att beställa som tillval.

Ljuslådor i standardstorlek med utbytbar affisch. Ljuslådor är designade inomhus och kan hängas på fönster, tak, vägg. Se ljusboxpriser.

Ljuslådor med front i akrylglas: vi erbjuder 75–170 mm tjocka aluminiumprofiler – som ljuskällor använder vi LED-moduler av hög kvalitet. Maxstorleken för den typen av ljuslådor begränsas av akrylglasets bredd (max 4050 mm). Ljuslådorna kan användas både inomhus och utomhus.

Ljuslådor med PVC-duk: används oftast i fall måtten för en ljuslåda i akrylglas är för små
Konstruktion: särskild spännprofil i aluminium
Ljuskälla: LED moduler
Grafik: tryck eller limning på ljusteknisk PVC-duk

Be om offert

LJUSREKLAM - Ljuslådor