ALUMINIUMPROFIL-PRODUKTER

Rumsavdelare/skärmväggar

Vi erbjuder lätt flyttbara rumsavdelare av aluminiumprofiler som kan användas såväl i kontorslandskap och butiker som på mässor och självklart även i hemmakontor.

Våra lätthanterliga flyttbara rumsavdelare/skärmväggar tillverkas efter kundens mått och tryckfiler – vid behov kan vi hjälpa till med design/layout.

Rumsavdelare/skärmväggar
Rumsavdelare/skärmväggar
Mässmontrar
Mässmontrar

Mässmontrar

Mässväggar, mässtorn, skylthållare, displaykuber och ljuslådor/ljusväggar tillverkas av T-Flex profiler. Som trycktyg används  oftast Decotex, Decotex Blockout och ljuslådeduk Microlux.

Förutom tillverkning av konstruktioner kan vi även erbjuda transport och montering på plats. Som alternativ till konstruktioner tillverkade av aluminiumprofiler erbjuder vi även modulbaserade trusslösningar som är enkelt uppbyggbara fackverkskonstruktioner (av kompositmaterial) och som finns på lager.

Bildramar

T-FLEX dukpaneler – en- och dubbelsidiga ramar med utbytbar SEG duk (silicon edge graphics), kan både hängas på väggen och i taket. Lösningen passar även utmärkt för att klä hela väggen med duk. Sublimeringstryck med vattenbaserade färger. Prisexempel hittar du här.

C-Frame skylthållare – 3 mm PVC-skylt fästs i en tunn aluminiumram med magneter. Ramarna kan tillverkas både som ensidiga och dubbelsidiga, med enkelt skyltbyte.

Bildramar
Bildramar
Bildramar